Versenykiírás

Szabályok és leírás

Idén már hozzászoktunk, hogy virtuális futamokat teljesítünk. Itt is ezek megszokott szabályai érvényesülnek. Ezen a weboldalon regisztrációt követően az eredmény menüpontban tudod kiválasztani a távot, feltölteni a teljesítési idődet és egy fotót az edzésedről. Először fusd végig a kívánt távot, majd ennek a futásnak a teljesítési idejét töltsd fel az Eredmények menüpontban. Ezt az időt kiértékeljük és rangsoroljuk a felhasználók körében. Ez a rangsor folyamatosan frissül, így tudod nyomonkövetni a jelenlegi helyezésedet.

Ahhoz, hogy bekerülj a versenybe nincs más dolgod, mint:

  • Ingyenesen regisztrálni a Bejelentkezés menüpontban
  • lefutni a kiválasztott távot
  • az idődet feltölteni az Eredmények menüpontban

Betutók listája

A befutók listája folyamatosan frissül ezért könnyen meglehet, hogy valaki megelőz téged. Ilyenkor, ha másnap sikerül jobb időt futnod, frissítheted az ereményed! Az edzésjelentést, vagy vízjelezett fotót feltöltheted az időd mellé. Érdemes ezt megtenni, a hitelesség jegyében.

Naponta csak egyszer tölthetsz fel eredményt!

A hét befutója

A hét befutója cím hetente lesz kiválsztva, távkategóriánként az első három helyezett. Facebook oldalunkon közzé fogjuk tenni a dobogós futókat az 5, 10 és 15km-es távon.

Választható távok

  • 5 km
  • 10 km
  • 15 km
  • 21 km

Ezekre a távokra tudjátok feltölteni azt, hogy mennyi idő alatt tettétek meg. A távok teljesítése és feltöltése után elérhető lesz számotokra egy letölthető befutóérem, amit meg is rendelhettek!

Gyerekfutam

Megnyitottuk a gyerekeknek a 3km-es távot. Két korosztályra tagoltuk. Manó futam: 4-10 és Junior: 10-14 évesek. Manó futamra került át a sárga érem illetve a világoskék lett a Junior futam érme. Az életkort nem ellenőrizzük. Aki úgy érzi még nem menne a felnőttek versenyére, de valamennyivel elmúlt 14, nyugodtan jöhet a Junior futamra. Ezen a futamon a táv teljesítése a cél, így heti győzteseket nem fogunk hirdetni. Befutó érmet, pólót és névre szóló oklevelet lehet rendelni!

Befutóérmek

Virtuális befutóérmet, valamint távonként külön befutóérmet tudtok rendelni a weboldalunkon.

A megrendelhető befutóérem ára tartalmazza az áfát, a szállítási költséget és hozzájárul a weboldal szolgáltatásainak üzemeltetéséhez és karbantartásához. Minden egyéb szolgáltatás amit a weboldal nyújt, ingyenes. Befutóérem vásárlásával tudod támogatni az oldal működését. A megrendelhető érmek bemutatásánál törekszünk a valósághű megjelenítésre, ennek ellenére meglehet, hogy a monitoron megjelenített kép eltér a valóságos kinézettől. A megvásárolt érmeket postázzuk. A letölthető virtuális érmek és a megrendelhető befutóérmek eltérőek lehetnek.
A virtuális érmeket lehetőség van letölteni. Eredmény feltöltés után aktiválódnak és az eredmények menüpontban lejjebb görgetve, éremre kattintva lehet hozzáférni a letöltéséhez.

Pólók

A befutó pólók rendelhetőek a weboldalon. 100% poliészter, rövid ujjú tehchnikai póló, nagyon kellemes anyagú. Három egyedi mintából lehet választani, részletesebb leírás és képek a Facebook oldalunkon találhatóak. A póló ára tartalmazza a pólót, a szállítási költséget és egyéb működéshez szükséges pluszköltségeket.

Egyéb

Az esetleges sérülésekért felelősséget nem vállalunk!
Szeptemberben lezárjuk a versenyt és az első helyezettek külön díjazásban részesülnek! A különdíjakról bővebben a továbbiakban számolunk be.